Vizite ne Kantine

 

Vizitat ne Kantinen Cobo dhe Festat

Kantina Cobo eshte vendosur perballe malit te Tomorrit , ne kodrat qe rrethojne qytetin e Beratit.Kantina Cobo konsiston ne vreshtat per kultivimin e rrushit , nje kulle ( e ndertuar ne stilin tradicional Beratas ), kantina , dhe nje ndertese karakteristike Beratase ne ambientet elegante te se ciles prezantohet dhe degustohet vera Cobo. Turi i veres perfshin, nje veshtrim mbi menyren se si behet perpunimi i veres, duke sjelle ketu edhe fakte rreth historise se familjes Cobo dhe traditen e tyre ne prodhimin e veres. Pas turit ne kantine vizitoret kane kenaqesine te pijne nje gote vere dhe te bisedojne rreth historise se kantines duke shkembyer ide me nje nga pjestaret e familjes Cobo, si dhe te shijojne djathrat e zones apo ullinjte e Beratit.

Vizitat ne kantine zgjasin nga dy deri ne kater ore ne varesi te grupeve dhe nevojave qe ato kane. Ato duhen programuar dhe fiksuar me pare . Turet ofrohen ne Anglisht, Italisht dhe Shqiperi. Dhoma elegante e degustimit te veres mund te perdoret edhe per organizimin ebanketeve apo ngjarjeve familjare sipas nevojes. Per me shume informacion na kontaktoni per te programuar turin tuaj.