Vera Cobo

 

Vera Jone 


Qe ne fillimet tona u perpoqem te prodhojme veren me rrush 100 % Shqiptar, duke krijuar identitetin tone. Vera qe ne prodhojme duhet te lidhet me vendin ku prodhohet rrushi. Ne synonim te prodhonim vere duke vendosur si standart tonin , nje kualitet te larte te veres Shqiptare. Gjithashtu ne duhet te prezantonim veten me nje rrush autentik tonin. Ne besojme se vera eshte ne nje forme kulture. Ajo eshte nje filozofi e te jetuarit.

Te berit e veres eshte vecanrisht dhe nje konsumim kohe. Si e tille ajo kerkon , te ndjerit , nje mendje dhe nje dore te vecante qe te mund t’a beje ate speciale, produkt te cilesise se larte. Vera jone eshte me shume se nje biznes - ajo eshte pasión yne. Ne kemi kenaqsine te kultivojme rrushin, t’a vjelim si dhe te prodhojme veren . Ne desherojme t’u tregojme te tjereve dhe vetvetes se vera jone eshte ndryshe – eshte nje vere unike e nje cilesie te larte.


Shesh i Bardhe

Shesh i Zi

E Barsha e Beratit

Kashmer

Trebiano

Raki me Arra